Ogólny problem z serwerem

Dyskusja w 'Archiwum' rozpoczęta przez użytkownika Dartam, Lip 22, 2012.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dartam
    Offline

    Dartam Nowicjusz

    Wiadomości:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty:
    1
    Witam,
    mam kilka problemów. Mój serwer nie był zabezpieczony cuboidem i dzisiaj w nocy wparował jakiś jegomość i wszystko popsuł. Próbuję więc wgrać kopię zapasową. Pobrałem ją z serwera VPS, który właśnie udziela codziennych kopii zapasowych. Pobrał się cały folder "bukkit", następnie wgrałem go na serwer, staremu bukkitowi zmieniłem nazwę i przez program putty próbowałem wyłączyć (stop) i włączyć (screen -A -m -d -S "bukkit" java -jar craftbukkit.jar), a także zrestartować (reload) serwer, jednakże to nic nie pomgło. Mapa jest dalej stara. Jednak dodatkowo narodził się nowy problem, nie wiem właściwie co zrobiłem, ale teraz gdy próbuję włączyć serwer to pojawia mi się: "There is no screen to be resumed." I teraz nie wiem co mam czynić.

    Proszę pomóżcie. :(
     
  2. Dartam
    Offline

    Dartam Nowicjusz

    Wiadomości:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty:
    1
    Dobra poradziłem sobie, ale kopia jest za stara i muszę wszystko odbudowywać. :-(

    Mam jednak inny problem już od jakiegoś czasu. Otóż nie mogę wgrać kilku modyfikacji (po prostu nie działają): WorldGuard, AuthMe (dodam, że jak wgrałem to na starą kopie to zadziałało, a na aktualnej mapie już nie) i LWC-Economy. Na serwerze mam wgrane modyfikacje: PlgSetSpawn i dynmap i z nimi nie było żadnego problemu. Nie wie może ktoś w czym może być problem? Jak wpiszę w konsoli version to pojawia się:
    więc może to wina złej wersji? Sam nie wiem

    Proszę o pomoc. :rolleyes:
     
  3. Wert
    Offline

    Wert Znany

    Wiadomości:
    1,453
    Polubienia:
    554
    Punkty:
    268
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.