Problem z pluginem WorldPortal

Dyskusja w 'Archiwum' rozpoczęta przez użytkownika dawidz1, Lut 15, 2012.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dawidz1
    Offline

    dawidz1 Użytkownik Użytkownik

    Wiadomości:
    54
    Polubienia:
    62
    Punkty:
    53
    Witajcie!
    Mam problem z pluginem World Portal v0.1.1, konsola pokazuje to:
    A to moje pluginy:
    Serwer dedykowany od Craftserve.pl stoi na CraftBukkit 1.1 - Recommended
    Proszę o pomoc.
     
  2. Marcin Majewski
    Offline

    Marcin Majewski Użytkownik

    Wiadomości:
    64
    Polubienia:
    31
    Punkty:
    28
    Wyślij mi swój plugin lub dokładne logi. Bo z tego co widzę to jest to wycinek - nie ma ostatniej linijki która jest wskazaniem błędu.
     
  3. dawidz1
    Offline

    dawidz1 Użytkownik Użytkownik

    Wiadomości:
    54
    Polubienia:
    62
    Punkty:
    53
    O właśnie na bukkit.org w temacie pluginu doczytałem się że autor w wersji v0.1.1 chciał dodać mechanizm który teleportuje moby poprzez płytkę naciskową ale coś tam namieszał i każdy ma w tej wersji taki błąd ;)
    A ten log to był cały dotyczący tego błędu bo po:
    wyskakiwał błąd który kończył się:
    i dalej nic nie było.
     
  4. Wert
    Offline

    Wert Znany

    Wiadomości:
    1,453
    Polubienia:
    554
    Punkty:
    268
    Dokładnie, nie dawaj logów w ten sposób tylko cały zapis z sesji!
     
    fiodor12 lubi to.
  5. MazzirPL
    Offline

    MazzirPL User

    Wiadomości:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty:
    1
    Zmień go na MultiVerse, jest prostszy w obsłudze i ma większe możliwości.
     
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.