Spawn - problem

Dyskusja w 'Archiwum' rozpoczęta przez użytkownika MichuuGTX, Maj 8, 2012.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MichuuGTX
    Offline

    MichuuGTX Nowicjusz

    Wiadomości:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty:
    1
    Witam, zakładam server survival. Wszystko już gotowe paczka/pluginy i dziś miał wystartować lecz mam taki mały problem. Kiedy gracz wchodzi na server i pójdzie gdzieś za spawn i tak jak wejdzie na server kolejny raz odradza go na spawnie ;/ Proszę o pomoc.
     
  2. T8kme
    Offline

    T8kme Nowicjusz

    Wiadomości:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty:
    1
    Jakie pluginy masz zainstalowane? Pewnie któryś z nich to robi.

    Polecam zainstalowanie essentials
     
  3. MichuuGTX
    Offline

    MichuuGTX Nowicjusz

    Wiadomości:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty:
    1
    Właśnie mam essentials
     
  4. T8kme
    Offline

    T8kme Nowicjusz

    Wiadomości:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty:
    1
    Wgraj essentials spawn
     
  5. MichuuGTX
    Offline

    MichuuGTX Nowicjusz

    Wiadomości:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty:
    1
    Mam w essentials spawn.yml ale jak ustawie spawn to po wejściu na server odradzam się na spawnie tam gdzie zapisałem a nie tam gdzie byłem prze wyjściem.
     
  6. 1dawidosik
    Offline

    1dawidosik Użytkownik

    Wiadomości:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty:
    58
    Masz jakiś plugin do logowania ? Najlepiej podaj liste pluginów
     
  7. MichuuGTX
    Offline

    MichuuGTX Nowicjusz

    Wiadomości:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty:
    1
  8. 1dawidosik
    Offline

    1dawidosik Użytkownik

    Wiadomości:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty:
    58
    spróbuj coś porobić w pluginie nolagg a tak wgl troche za dużo pluginów ;)
     
  9. MichuuGTX
    Offline

    MichuuGTX Nowicjusz

    Wiadomości:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty:
    1
    Nic tam nie ma
     
  10. T8kme
    Offline

    T8kme Nowicjusz

    Wiadomości:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty:
    1
    Może multiverse coś krzaczy. Ustaw spawn /mv setspawn.
    Jak nie pomoże to spróbuj odinstalować multiversa i zobaczyć czy działa bez niego.
     
  11. MichuuGTX
    Offline

    MichuuGTX Nowicjusz

    Wiadomości:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty:
    1
    Mój problem - jak się wyloguje to i tak jestem na spawnie ;/
     
  12. MichuuGTX
    Offline

    MichuuGTX Nowicjusz

    Wiadomości:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty:
    1
    EssentialsSpawn man
     
  13. MichuuGTX
    Offline

    MichuuGTX Nowicjusz

    Wiadomości:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty:
    1
    Dobra problem rozwiązany ;) Temat do zamknięcia.
     
  14. pilifs
    Offline

    pilifs Użytkownik

    Wiadomości:
    28
    Polubienia:
    18
    Punkty:
    58
    Jak rozwiązałes problem???

    Wysłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk
     
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.